Brommerverzekering

Regel je brommerverzekering hier, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit zonder extra kosten bij ons af. Wij geven je er service en verhaalservice bij. Wel zo een prettig idee.

Direct met je brommer rijden

Vergelijk hier de premies voor je brommer en sluit de verzekering direct af. Je ontvangt direct een polis in je e-mail en dan kun je gelijk gaan rijden. Bij ons betaal je geen aanvullend abonnementskosten, wel zo een prettig idee.

Welke dekking moet ik kiezen bij het vergelijken van een brommerverzekering?

Wa

Je hebt minimaal een Wa dekking nodig. Dit is de verplichte verzekering voor als je de weg op gaat. Ga je zonder deze dekking de weg op, dan riskeer je een bekeuring van ronde de €400,-. Heel belangrijk om te weten is dat je de bekeuring ook kan krijgen als je brommer ongebruikt in de schuur staat. De controle op de verzekering vindt automatisch plaats.

Wa + Diefstal dekking

Heeft je brommer of scooter een redelijke waarde, dan kun je overwegen om een diefstal dekking te nemen. Is de premie ten opzichte van de waarde voor jou interessant, dan is deze dekking zeker wat voor jou.

Wa + Extra / Wa Plus dekking

Deze dekking gaat iets verder dan wa + diefstal. Hieronder valt ook schade door storm, brand en aanrijding met dieren. Ook hiervoor geldt, dat de waarde van de scooter in verhouding moet staan tot de premie. Reken de premie voor een Wa + Extra dekking nu uit.

Wa + Casco / Allrisk dekking

Over het algemeen kun je deze dekking het beste nemen als je brommer tussen de 0 en 3 jaar oud is. De premie hiervoor is over het algemeen wat aan de hoge kant. Bereken nu een Allrisk brommerverzekering.